onsdag 2 mars 2011

Lyckokänslor

Just nu är det lite ont om tid här hemma. Barnen och familjen rymmer ut den mesta av tiden då lilltjejen ju är hemma med mig, Storebror skolas in på nytt dagis och pappa i familjen jobbar natt och pluggar. Den tid vi har tillsammans vårdar vi ömt och på kvällstid när barnen gått och lagt sig så är jag fullständigt slut. Jag  har ingen ork att sitta framför datorn, hur mycket jag än skulle vilja.

Men så får jag lite tid över såhär ibland, när resten av gänget sover middag, och möts av så mycket positiv respons när jag kikar in på bloggen att jag nästan dånar! Tack snälla ni för att ni tar er tid att lämna hälsningar till mig! Ni är mitt dåliga samvete att jag inte hinner in till er alla. Stor kram till alla er! Och ett stort tack till goa Malin med bloggen Betong ute och inne för den fina utmärkelsen! Jag blir jätteglad, men har alldeles för svårt att skicka den vidare.

Just nu känner jag mig väldigt lycklig. Ute skiner solen och det droppar äntligen från taken! Sonen och jag har haft en underbar dag i Nyköping på tu man hand. Det händer inte ofta, och det är verkligen guld värt när man tar sig tiden att vara ensam med den lilla pojken som har så mycket tankar som bubblar inom honom. Vilken kärlek det är att sitta på ett café och äta pannkakor tillsammans en onsdag!

På bilderna ser ni min tjusiga krukmakare från Runåbergs fröer som dök upp i lådan igår. Äntligen! Jag har trånat efter en sådan i flera år. Nu längtar jag verkligen efter att börja omskola små plantor här. Först ut är tomaterna 'Outdoor Girl', men först måste jag skaffa ny jord...

 

7 kommentarer:

chokladblomma sa...

Så där är det ibland, tiden räcker liksom inte till.
Är du hästtjej alltså?!? Jag har aldrig haft en egen häst, klarar mig utmärkt utan! Jag är småbarnsmamma, brukar jag säga. Men så småningom så kommer det nog hästar till gården... Nu har jag ju lyxen att kunna rida på arbetstid. Men jag rider från och till på en riktigt bra ridskola också. Rekommenderar jag! Inget ansvar, bara kul! ;)
Kram

Lövkojan sa...

Det låter som att du har lite mycket nu ja :). Men vad härligt då att kunna få en sån där dag med sonen (o Nyköping är ju en kalasplats :)). Du hinner med bloggen och bloggsvara när du gör, vi finns ju kvar :).

Japp, fröerna kommit här med, tack så jättemycket!

Sköt om er, kram Marie-Louise

Malin sa...

Vilken mysig blogg du har! Den ska jag absolut fortsätta följa medans jag drömmer mig bort till den dagen då jag har en egen trädgård och inte bara en liten balkong!

Kram Malin

Marina sa...

Den där grejen är spännande tycker jag. Nyfiken!

Visst är det underbart med tid sådär med ett barn i taget. Jag uppskattar det mycket fortfarande.

Kram!

Scilla sa...

Hej Du!

Jag tänker minsann inte vara någons dåliga samvete - bara så du vet!:) Är också småbarnsmamma (1 och 3 år) och vet hur det är med den där tiden....Har precis börjat jobba lite igen och då har man ju det i bakhuvudet hela tiden också...) En sån där krukmakare har jag också spanat på länge!

Kram!
Stina

Anna H sa...

Hej!

Hittade din blogg när jag googlade på Honungssalvia (har skolat om mina idag). Då kom jag till din gamla blogg och nu till den här.
Supersnygg.

Nillas Trädgård sa...

Å... den har funnits förr alltså. Jag har sett den först för några veckor sedan. Då jag redan hade köpt på mig några pluggboxar i plast...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...