måndag 21 mars 2011

Vårtecken - vecka 4

Nu känns det faktiskt som att det börjar dra lite emot vår på riktigt. Äntligen! Det allra bästa vårtecknet - solen och utslagna krokusar! Solgula! Nu njuter jag.
 Kanske det är svårt att se, men tittar man noga så ser man en vattendroppe som faller från stupröret ner i den isfyllda vattentunnan - det smälter ute!

Igår bjöd vi hit några kompisar och deras son på lite korvgrillning. Vädret var toppen - solen sken och värmde gott, så vi satt och njöt ute i några trädgårdsstolar som åkte fram. T.o.m. dynorna kom fram! Då är det väl ändå lite vår i luften? Trots all snön som av någon anledning ligger kvar som ett tjockt täcke i trädgården, men som töat bort på andra sidan planket på gatan. Hmm? Strunt i det - nu är det vår(likt)!
Fler vårtecken hittar du hos Viveca med bloggen Humlebacken!

6 kommentarer:

Lövkojan sa...

Vad härligt det ser ut, gillade vattendroppen i tunnan!

Ja, jag börjar just undra hur varmt det måste bli för att ta på snötäcket på gräset, väldigt envist ligger det kvar :).

Ha en bra dag, kram Marie-Louise

Sofies Stiltje sa...

Underbara bilder! Och vad kul att du har startat en trädgårdsblogg :) Hit lär jag komma flitigt!

Kram, Sofie

Anonym sa...

Hittade hit på ett tips. Har letat runt efter en blogg med "liten" trädgård. Har bara några hundratal odlingsbara kvadratmeter runt huset och behöver inspiration från en trädgård som inte rymmer "allt". Har ingen egen blogg ännu men hoppas jag får följa ditt odlaräventyr ändå. Både din blogg och din trädgård ser lovande ut.
Inga-Lill

Marina sa...

Härligt med krokusbilder. Vi har inga krokusar utslagna ännu, bara snödroppar och vintergäck. Eller bara o bara, nu lät jag otacksam och det var ju inte meningen.

Kram!

Scilla sa...

Härligt! Nu går den inte att stoppa längre. Våren är häääääär!

Kram!
Stina

Lotta 8`) sa...

Hej där :) Korvgrillning, solstolar och trädgårdstankar - det är allt ett härligt vårtecken :)

Inte behöver man ha kompost inte! Den kräver sin skötsel om man skall få nyta av kompostjorden, sedan kan man ju har ett ställe där man slänger rens m.m. utan skötsel och där i kan man stoppa ned några pumpafrön :) Gillar verkligen pilstaketet som ramar in "komposten", jättefin :)

Ute lyser solen så det är allt vår idag med :) Ha en skön dag :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...