söndag 12 juni 2011

Jag har inte tagit kål på kålen!

Okej. Datorn har pajjat så det här blir premiärbloggning från mobilen (berätta gärna hur resultatet blir med text, bilder och hela upplevelsen). Hoppas det funkar. Det tråkigaste är förstås om vi skulle förlora bilderna på barnen, men min bror datageniet tror att de ska gå och rädda, så det håller vi tummarna för!

Jaja, tillbaka till trädgården. För första gången har jag en liten satsning på kål i köksträdgården. Och det är riktigt spännande! Jag frösådde broccoli och vitkål i våras och ser ni vilka skönheter broccolin är! Wow! Och vitkålen som nästan vissnade bort när jag omskolade de har också tagit sig, så här är lyckan riktigt stor :-). Så när jag erbjöds 4 purpurkålsplantor för en tia på en sticklingsmarknad så var saken klar - såklart jag måste testa! Lite tuggade har de blivit, men jag är optimistisk.

Nu ska jag försöka publicera det här... Wish me luck!4 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Texten ser bra ut och bilderna med - de ligger i vänstra kanten.

Så duktigt att fröså olika kålsorter. Hoppas att de inte blir kålfjärilsgodis...

Kram Anna Vattenkanna

chokladblomma sa...

Det blev så bra så!
Skaffa en extern hårddisk, där lägger jag alla bilder. Känns tryggt. Inga små barn som kan krascha den inte!
Kram

Lotta sa...

Mobilbloggning gick ju utmärkt. Jag har också fastnat för kål i år. Tyvärr uppskattades många av dem av rådjuren så de halverades över en natt.
Kram

Tant Otteskrufv sa...

Jag säger som Chokladblomma: skaffa en extern hårddisk.Bilder är oersättliga. Och det fungerar visst utmärkt att blogga från telefon också.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...