torsdag 7 februari 2013

Jag är inte död...

Ja så här såg det ut... inte mycket till trädgård eller hur?
Är det en för makaber rubrik att inleda en ny bloggperiod med? Men sanningen är att vi sålde vår vackra vita sekelskiftesvilla med romantisk trädgård och liten köksträdgård under hösten 2011, för en nybyggd modern enplansvilla. Anspråkslös på utsidan, mer iögonfallande på insidan med högt i tak, fantastisk utsikt och stor altan på baksidan. Men då var det också bara byggmassor på marken runt huset, så någon trädgård fanns inte. Utmaning!

Under sommaren blev det liite bättre

Under sommaren 2012 påbörjades förstås det här arbetet, men så mycket resultat vet jag inte om vi hann uppleva? Jo förresten, när jag funderar så blev det ju gräs där det var grus på baksidan, en påbörjad lund, en syrénhäck utmed gatan, två spegelvända rabatter vid entrén och några odlingslådor med morötter kryddor och annat. Men visst är det ett tag kvar till någon lummighetskänsla i den här trädgården.

 Så jag hoppas att ni har lust att följa med mig i min nya trädgård! Här blir det en helt annan inriktning och helt andra utmaningar som gäller...2 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Jaaaa....åh, va kul att du är tillbaka. Jag undrade så vad som hänt.
Låter som en spännande utmaning men ack så rolig. Jag följer gärna med på resan. Välkommen tillbaka!

Ha en fin helg, kram Marie

Ulrika sa...

För ett par dagar sedan funderade jag på att ta bort länken till din blogg från min, tänkte att du lagt ner bloggen. Men det blev inte av. Vilken tur!
Följer väldigt gärna med på din nya trädgårdsresa.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...