onsdag 3 juli 2013

Trädgårdshelgen som gick


Helgen försvann i ett kick! Men ändå så hann vi så mycket. Vi strukturerade upp klädförvaringen här hemma (ja började i alla fall) och det gav mersmak. Nu vill vi börja sortera i hallen och lite överallt. Får man ordning hemma så känner åtminstone jag det som att det blir lite mer ordning i huvudet. Och det är ett sätt att minska stressen på.

Ett annat sätt är ju att vara ute i trädgården, och det hann jag också med. Först en tripp till Plantagens sommarrea som resulterade i några buxbom (kan inte låta bli), myskmadra, höstsilverax, en fläder och två rönnspirea - en till Lunden och en till altanen. Efter en kommentar från Maria med en av mina favoritbloggar Almbacken om att min fula funkia inte alls är ful, och lite inspiration om vad den passar ihop med, så blev det fler funkia av samma sort!

En kombination som blev bra är den med funkia (Maria gissade på sorten 'Gold Standard'), buxbom, daggkåpa och sockblomma. Precis som alla lite mer trendiga människor har fallit för rödbladiga växter, så har jag fått dille på gulbladigt och lime. Och då passar ju den kombinationen bra.

1 kommentar:

Marina sa...

Så är det nog - ordning hemma = mer ordning i huvudet och mindre stress.

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...