söndag 19 maj 2013

Äntligen!

'Accolade's vackra stam
Wow vilken helg! Varenda ledig stund har jag ägnat åt mitt vackra växthus och äntligen, ÄNTLIGEN är det mer eller mindre klart! Trots regn, hagel, superdålig byggbeskrivning och vattkoppssjuk dotter så står det numera ett växthus med vacker nockdekoration på framsidan av huset. Vilket lyft! Jag har tur jag som har en sådan underbar man och en sådan hjälpsam svärfar. För det insåg jag snabbt - att ska man bygga växthus behöver man vara två.

Jag njuter fortfarande av den vackra blomningen, om än lite ljusare färg på blommorna
Man hade ju kanske hoppats på lite bilder, men samtidigt som sista rutan sattes på plats så inträdde en sån in i nordens smärtsam nackspärr. Typiskt! Jag som har längtat flera veckor på att få bona in mig i växthuset :-(. Med hjälp av min snälla man fick jag i alla fall växthuset tvättat invändigt, två automatiska fönsteröppnare på plats och skuggardinen upphängd. Och det är inte illa minsann, men nu längtar jag till imorgon kväll. Förhoppningsvis lite mindre värk och massor med energi för att sätta upp hyllor och börja flytta in ordentligt.

Dunderkram till alla er som kikar in och lämnar hälsningar, det gör mig verkligen så glad att ni tar er tid!
 


2 kommentarer:

Millan sa...

Grattis till växthuset, kul att det är klart.
Hoppas det lättar i nacken snart så du kan gå ut och greja.

Ha det gott!
kram

Almbacken sa...

Så fina träd och vilken blomning!

Men så spännande med växthus. Gissa om det står högt på min önskelista? Barnen måste bara tröttna på studsmattan först....

Kul att du hittat till min blogg och lämnat en rar liten kommentar. Jag blir så glad. Nu kunde jag ju desstuom hitta till dig. Lägger mig som följare direkt.

Kram,
Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...