fredag 17 maj 2013

En liten andningspaus

Vackra narcissen 'Thalia' som sticker upp här och var i sjok i lunden. Jag är så nöjd med att jag planterade dessa lökar i höstas!
 Jag har verkligen haft en toppendag med barnen idag! Först tog vi en liten utflykt med pannkaks-picknick till Tullgarns slott och strosade runt i slottsparken i solskenet. Hur mysigt som helst. Jag känner mig så lyckligt lottad som får sådan kvalitetstid med mina barn. Eller får och får, det handlar ju om prioriteringar såklart. Jag prioriterar gärna lediga fredagar med mina barn, det känns helt rätt, sedan att det blir lite tomt i plånboken, det kan vi leva med. För vi har verkligen allt vi behöver - familj och släkt och ett härligt boende med naturen runt hörnet men samtidigt nära kompisar för barnen. Och jaa... sen är jag rätt nöjd.

Fångade lilla humlan på bild när den stack ner i min vita fläcklungört i lunden. Tyckte den var så söt.
Förutom vår lilla utflykt idag har jag äntligen fått tummarna loss och skött om mina tomater och chiliplantor. Större kruka, ny jord. Ja nu hoppas jag de orkar med några veckor till, innan de behöver ny kruka igen. Så det har varit ute-tid hela dagen idag, toppenskönt. Har precis avslutat en härlig middag i kvällssolen på altanen och laddar inför nästa pass med en liten andningspaus framför datorn med lite blogg. Nu är det nämligen dags för lite växthusbygge! I helgen ska det bli klart...

4 kommentarer:

Marina sa...

Härligt med tid med barnen. Är så glad att vi också prioriterade så. Det går så fort. Nu sitter vi här med nästan vuxna barn. Just ikväll är båda hemma och jag njuter.

Kramar

LINDA sa...

Jag tycker att det låter som om du prioriterar väldigt väldigt rätt. Kram
//Linda

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Oj vad det händer grejer här hos dig. Jättekul att se. :) Växthus, lund och ny trappa! Jättefint alltihopa. Accolade står höööögt upp på min lista också.
Kramar!

Anonym sa...

Hej Malin! Tack för din fina kommentar hos mig! Vilken fin blogg du har, har suttit och tittat en lång stund och du har verkligen mycket spännande på gång. Ditt växthus alltså, jag tror jag smäller av så fint!

Min trädgård är en blandning av planering och spontana infall. Vi anlitade en trädgårdsdesigner som hjälpte oss att komma igång i den djungel som fanns här när vi flyttade in för 8 år sedan. Om det kan du läsa under fliken "Om trädgården" på bloggen. Utan den planen hade vi inte haft den struktur vi har idag, men allt eftersom har vi frångått den mer och mer. Jag körde fast i mina egna tankar och tack vare Johanna som gjorde ritningen så kom vi loss och kunde ta ut svängarna lite mer. Så det kan jag rekommendera! Jag ska med glädje följa din blogg och bara fråga mer om du undrar nåt! Stor kram från Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...