söndag 5 maj 2013

Sköna söndag

Världens skönaste kväll! Det är ju varmt! Underbart. Och sonen som fick stor cykel utan stödhjul i fredags lärde sig cykla idag, så nu är kvällen gjord. För både son och föräldrar :-). Finns det något bättre än att se sina barn lyckas med utmaningar som stärker deras självförtroende till topp?
 
För egen del så blev det en liten vattnings- och ogräsrunda i rabatterna på framsidan - härligt! Och barnen stoppade ner Lilla Annas överraskningsfrön mellan syrénplantorna i vår häck. Så trots att det är lång tid kvar tills syrénerna ger insynsskydd så kanske höga solrosor får göra jobbet i år. Kvällen ska jag ägna åt mina fyndade trädgårdsböcker som jag köpte på Nordiska trädgårdar. Kostade ungefär 50 kr styck, vilket är superbilligt för bra inspiration. Det är ju ungefär vad en trädgårdstidning kostar. Så nu ska jag njuta och inspireras!

Ha en dunderskön kväll!

3 kommentarer:

LINDA sa...

Jag tror säkert att ni blir färdiga med växthuset förr än ni anar :)

Härligt med böcker och tack för tipset. Har flera böcker och tidningar om odling som jag ännu inte har hunnit titta i. Ska nog borsta tänderna och krypa ner i sängen med dem nu!

Kram
//Linda

Millan sa...

Härligt med att sonen lärt sig cykla, det är vårglädje.
Lycka till med växthusbygget, ska bli kul att följa.

Ha det gott!

Fröken Grön sa...

Jo tack, trädgårdsböcker kan man aldrig få för många av. Och så spännande med nytt växthus! Förhoppningsvis är den värsta pärsen överstökad; snart har du det roliga kvar! Ska bli kul att få se hur det blir framöver.
Må så gott!
/Anna-Karin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...