fredag 20 december 2013

Ett livstecken

Oj, det var väldans längesen det var någon aktivitet på den här bloggen. Bloggen är inte ett måste för mig, utan det är något som jag vill ska vara avkopplande, som ger mig inspiration och som låter mig plocka russinen ur kakan när det gäller min egen trädgård. Ibland så fastnar jag i allt som "måste göras" och jag ser bara ogräset, allt som inte är färdigt och allt som behöver ändras. Och då är bloggen så bra. Man tar foton ur olika vinklar och får se sin trädgård ur ett annat perspektiv, detaljer som är riktigt fina, som framträder på ett helt annat sätt när man ser det genom linsen.
 
 
I slutet av sommaren hände det lite tråkigheter i mitt privatliv som sög all inspiration ur mig, kändes det som, och jag hade varken lust eller ork att pyssla med bloggen eller trädgården. Och det har tagit ett tag att återhämta sig, helt enkelt. Det har varit lite tufft, men nu känns det bättre. Frökataloger har kommit, julen är på ingång, och visserligen är vi i slutet av en VAB-period, men nu väntar en lång och förhoppningsvis skön (och frisk) ledighet med familjen. Härligt!
 
Just nu njuter jag av mitt ganska sparsamma julande här hemma. Ett par julstjärnor av den blommande sorten, en härligt mörkt röd amaryllis, julstjärnor i fönstren, lite levande ljus och förstås pepparkakshuset som dekorerats av barnen med kristyr, geléhallon och smarties. Och nej, vi har inte gjort pepparkakshuset själv.
 
GOD JUL!

1 kommentar:

Marina sa...

Åh va kul att höra från dig!
Mindre kul att något tråkigt hänt dig. Hoppas det är något som går över och om inte önskar jag dig styrka att finna glädje i livet ändå.

God jul!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...