måndag 10 mars 2014

Glädje!

9 mars
Idag vaknade jag upp till solsken! Äntligen! Då var det inte för tidigt att sätta upp studsmattan till barnen igår, tänker jag. Idag är en skön dag. Jag njuter av att se solen genom fönstret, och igår fick jag överraskande nog lite trädgårdsgrejer av min man som varit på Ikea med barnen. Presenter piggar ju alltid upp :).


23 februari tog jag fram mina tulpaner från garaget
Det var två små miniväxthus till fönstren att ha mina sådder i, och en liten vagn i pigg pastellfärg till mina fröer och andra småpryttlar som annars ligger löst runt om i huset. Nu vill jag verkligen komma igång med trädgårdssäsongen 2014!

Imorgon blir det därmed dags för sådd igen här hemma. Då är det dags för tomaterna 'Purple Calabash' och 'Green Grape' att komma ner i jorden tillsammans med sockermajs och murreva. Jag ska försöka hålla mig några veckor till när det gäller tagetesen och druvgurkan...

Hoppas ni också får njuta av lite sol idag! Det är som en c-vitamininjektion för mig. Hur påverkas ni av ljuset och solen, alternativt mörker?

4 kommentarer:

Piah sa...

Smart med vårglädje i krukor. Själv fick jag en kick av solen i helgen.
Kom igång i trädgården.Njöt.
kram *piah*

M/S Design sa...

Så långt dina kommit upp i krukan!!
Mariana

Rost och rädisor sa...

Vilken gullig man som kommer med trädgårdspresenter och vilken läcker färg på tulpanknopparna! Jag antar att de mörknar och blir mer gröna efter i tag i ljuset.


Ha det fint
/Anette

Fröken Dill sa...

Kul - samma tomater som jag sått tillsammans med ett gäng andra sorter. De är värre lockande än smågodis, alla dessa tomatsorter som finns.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...