söndag 7 september 2014

Uppdatering

Ja inte hördes vi av speciellt snart,  som jag hoppades i förra inlägget.  Men,  bättre sent än aldrig,  kanske?

Flera gånger har jag tänkt att jag ska återkomma till bloggen,  det har liksom kliat lite i fingrarna, och jag har tagit några bilder med kameran på trädgård som jag tyckt speciellt mycket om.  Men längre kom jag aldrig.

Det har helt enkelt tagit ganska mycket tid att anpassa sig till att vara trebarnsfamilj, med en förstagluttare, en väldigt bestämd (och trotsig :-) ) fyraåring och en liten bebis som behöver få mycket uppmärksamhet mitt i alltihop. Underbart!  Och tidskrävande.  Vilket inte har lämnat så mycket utrymme för bloggen etikett trädgården helt enkelt. 

Men lite trädgård har det allt blivit.  Som de här fantastiska vitlökarna tex. Dessa ska bli utsäde i höst,  men ett helt gäng stora lökar ligger nu i köket och användes senast igår till middagens tzatziki. Mums med hemodlat! Och faktiskt har jag med lite hjälp lyckats genomföra ett annat litet projekt under sommaren som jag ska visa bilder på någon dag.

Så jag säger det igen: hoppas vi hörs snart igen!

Kram Malin

P.s. Jag provar att blogga från mobilen. Så om det ser lite knasigt ut så vet ni varför :-)

2 kommentarer:

Marina sa...

Härligt att höra från dig. :)
Var sak har sin tid och det ser ju ut som att det gick hur bra som helst att blogga från telefonen.

Kram

Camilla caren-palm sa...

Men allt måste få ha sin tid😊 I synnerhet små bebisar. Där gäller det minsann att njuta av varje sekund eftersom tiden går så fort. Har men sen dessutom några till som pockar på uppmärksamhet så blir det inte mycket tid över för bloggande. Ser dock fram emot att få läsa om ditt lilla sommarprojekt.
Må så gott och kram på dig😊
Milla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...