fredag 25 mars 2011

En vanlig fredag...

Vacker tulpan som är inne på sista versen...
 De senaste dagarna har det inte hänt så mycket trädgård som jag skulle vilja. Längtan är stor efter att vara ute i trädgården och påta i rabatterna och jag har faktiskt börjat med en trädgårdssyssla utomhus - att klippa de stackars bortglömda körsbärsträden som ser väldigt förargliga ut på baksidan av huset. Jag är verkligen ingen expert på beskärning, så vi får väl se hur det slutar. Men det kan iallafall bara bli bättre...

Dagen till ära har en och annan våffla lagt sig i magen också. Min favorittopping är creme fraiche, stenbitsrom, hackad röd lök, en dillkvist och lite citron på toppen - mums! Men visst, sylt och grädde går också ner ;-).

Imorgon blir det krysset som vanligt, och jaa, det är väl bara att acceptera att jag är en tant helt enkelt ;-). Och apropå det - mina tagetesfröer som jag bytt till mig bara vägrar att gro - är det någon som har tips på hur jag kan väcka dem till liv? De köpta tagetesfröerna grodde däremot snabbt och fint och frodas i fönsterbänken. Vad har jag gjort fel?

Ikväll blir det popcorn framför Nils Karlsson Pyssling med sonen och sedan lite vuxenmys med P framför någon bra tv-serie som vi ligger efter med. En perfekt fredagkväll om ni frågar mig - vad ska ni göra ikväll?

2 kommentarer:

Millan sa...

Jag har med mumsat på våfflor fast den vanliga varianten med sylt och grädde.
Här ska det köras med barnen till olika ställen sen hoppas jag på en bra film med just som du en stor skål med popcorn.
Ha det gott!

Marina sa...

De där våfflorna såg goda ut, eller toppingen ska jag väl säga. Vi åt med glass och sylt här.

I kväll blir det soffmys med hela familjen och det är det bästa jag vet på helgen. I morgon ska tydligen inte vissa delar av familjen vara hemma så vi myser för fullt i kväll. Lite lösgodis blir det också. (först ska dottern bli klar med ett historiaarbete bara. Det är tufft att gå på gymnasiet.)

Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...