måndag 9 maj 2011

Äntligen blir det av!

Hej!

Ja äntligen ska vi åka iväg och hämta ett helt släp fullt med matjord - det behöver min trädgård verkligen. Mycket billigare och bättre än köpcentrumens och bygghandelns 50-liters säckar.

 Först och främst ska jorden gå till köksträdgården, min nya limpa behöver påfyllning för att jag ska kunna plantera såhär tidigt i den. Därefter ska köksträdgården få tillökning med en Gela-inpirerad korg har jag tänkt mig. Någon kål och kanske en av mina gurkor, några tagetes och, ja vi får se hur den blir, men inspirationen bubblar inom mig just nu! Måste... komma... ut!

Så dagen är fullspäckad med en massa roligt! Och eftersom min man är ledig i dag så kan jag dessutom få lite extra utrymme att gå upp i trädgårdandet utan så många avbrott, så det är bäddat för en riktigt skön dag. Hoppas ni njuter lika mycket som jag av det återvändande vår/försommarvädret!

Som ni ser på bilderna så har planteringsbordet fått sig en snygg bokstav! Jag vann den hos Malin med fina bloggen Garden with love. Med budskapet "Garden with love" så kunde jag inte tänka mig ett bättre ställe än på nytillverkade planteringsbordet. Kika in på Malins blogg och fina nätbutik med härligt trädgårdssortiment vetja!

5 kommentarer:

Nillas Trädgård sa...

En fin vinst, grattis till den :-)
Här har jag gjort helt nya odlingskragar eftersom de gamla får stryka på foten när vi måste göra om vårt avlopp. Och därmed är de proppade med ny härlig näringsrik jord så jag hoppas på rekordskörd i år :-)
Ha en fin dag!

Marina sa...

Vilket fint G!

Jord skulle nog behövas även här. Kanske inte i trädgårdslandet men i några av rabatterna. Men det blir inte nu tror jag. Mycket annat att göra.

Lite ostörd trädgårdstid är ju aldrig fel. Hoppas du haft en bra dag.

Kram!

Malin sa...

Vad fint det blev! Passade verkligen perfekt in i din fina trädgård:):)

Annelie sa...

Hej!

Är du intresserad av att byta fröer? Läs mer här: http://antiann.blogspot.com/2011/05/frobytare.html

Obs! Sista anmälan idag. :) Vore superskoj om du ville vara med!
MVH
Annelie

Jord under naglarna sa...

Ja, de här säckarna man kan köpa lite varstans räcker ju ingen vart. Hos kommunen där vi köpte finfin jord förra året skulle de tyvärr inte öppna försäljningen förrän 1 juni så jag får sjå mig lite. :)

Det låter härligt att få så fröer ute i landet. Jag har inte kommit igång än.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...