söndag 3 mars 2013

Utflykt i trädgårdens teckenIgår åkte vi på inspirerande utflykt! Hela familjen och min mamma tog bilen till Willab Garden för att försöka komma närmre målet om växthus. Det var härligt att få gå omkring och inspireras - både av de vackra växthusen men också av hur de inrett de olika husen. Det är ju verkligen oumbärlig att få klämma och känna på saker och ting i verkligheten än att bara uppleva dem genom datorn.

Därefter tog jag och mamma en sväng in på Plantagen med Lillasyster. Jag plockade på mig några sticklingar av fuchsia och pelargon och Lillasyster valde ut två exemplar av jordviva till sig och Storebror. Jag måste säga att personligen är jag inte så förtjust i dem. De enda vivorna som egentligen accepteras helt,  med hull och hår är den underbara gullvivan. Men nu när de väl står där - jordvivorna - som härliga färgklickar i barnrummet, så blir jag nästan omvänd. Det är väl som man säger - allt har sin plats...

Som ni märker så pular jag just nu lite med bloggen. Fixat lite mer headern bl.a. som jag inte är riktigt nöjd med, men den blev ju bättre iallafall. Har precis upptäckt Photoscape och det var ju jätteroligt! Jag har alltid imponerats av alla som fixar snygga kollage. Men är det någon som kan hjälpa mig med hur jag får bort skuggan när jag importerar bilden till bloggen? Jag är visst inte riktigt där än att jag direkt kan skryta med mina kunskaper :-).
 

2 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Som färgklick fungerar jordvivan bra, men inget slår förstås gullvivan. Jag har tur som har en hel del av den sistnämnda i min gräsmatta. Det blir riktig slalomåkning med gräsklipparen i början av sommaren för att inte kapa dem.

Kram!

Berit sa...

Härligt med vårfägring inne!!!De är så fina primula vulgaris.
Ha en underbar dag!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...